Op de laatste wedstrijd dag van het veldseizoen 2016-2017 ging LDODK 2 op deze zonnige zondag richting Olterholtpade.

In de aanval stonden Martijn Zwart, Henk Bijker, Danielle Hulst en Myrthe Heres. In de verdediging stonden Jakko de Nekker, Lex Punter, Hilde de Boer en Evelyn Zoetendal.

De wedstrijd ging gelijk op waarbij SCO steeds de voorsprong nam . LDODK 2 speelde niet goed. Veel korte aanvallen en veel van de 14 vrije ballen werden niet gescoord. Alleen Martijn scoorde 1 van de 5 vrije ballen die hij kreeg en Melissa Rijstenberg scoorde als reserve 1 van de 3.

LDODK wisselde dan ook in de tweede helft waarbij  Melissa Rijstenberg ingebracht werd voor Myrthe, hierna werden Feiko en Melissa van der Belt ingebracht  voor Hilde de Boer en Jakko de Nekker en later nog Femke Faber voor Danielle Heres.

Bij een timeout van SCO werd er ook nog een gele kaart gegeven aan de hulpcoach van SCO omdat deze niet op papier zou staan. Een beetje flauw van de scheidsrechter en zijn assistent.

De eerste wissels bracht gelijk een voorsprong voor LDODK 2 door doelpunten van Melissa Rijstenberg. Dit werd echter niet uitgebreid en  SCO2 kwam telkens langszij en wilde niet verliezen van de koploper en was dan ook erg blij met het punt die bij een gelijkspel kwam.

Helaas na een vrije bal van LDODK werd de bal verspeeld en kwam er nog een afstand schot van SCO welke raak was en de eindstand op 15-15 bracht. de scheids floot hierna na een korte aanval van ldodk af. Eindstand 15-15.

Goals van Lex 4, Martijn 3, Melissa Rijstenberg 2, Danielle, Jakko , Evelyn, Feiko, Femke en Hilde 1. 

Kruimelpad