Zaterdag werd de wedstrijd tegen de Hoeve 2 gespeeld. LDODK 2 wist van te voren dat de Hoev 2 onderaan in de poule stond.

Ldodk 2 begon me in de aanval Melissa Rijstenberg, Danielle Hulst, Jakko de Necker en Feiko de Vreede.

Martijn Zwart, Lex punter, Melissa van der Belt en Evelyn stonden in de verdediging.

De score van ldodk 2 werd geopend door Melissa Rijstenberg. Feiko scoorde het tweede doepunt voor LDODK. Dit vak kon helaas de nul niet houden en de Hoeve scoorde hun eerste punt. Gelukkig scoorde Evelyn het derde. ook dit vak kreeg vlak erna een punt tegen uit een kort schot. De Hoeve speelde hierna goed door en scoorde twee afstand schoten die onder ander door Feiko niet kon worden voorkomen.

Feiko liet dit niet op zich zitten en scoorde twee maal achter elkaar. Ook Evelyn bleef niet achter en scoorde ook twee maal. Feiko vond dat hij het nogmaals moest doen en ook Melissa Rijstenberg scoorde nogmaals

 Ook Evelyn scoorde weer. Een strafworp in het andere vak bracht de hoeve weer een punt. Nadat Jakko verschillende pogingen had gedaan om te scoren kreeg hij een goede bal van Feiko aangespeeld waaruit hij scoorde. Ook Danielle scoorde en hiermee had dit vak allemaal een of meerdere keren gescoord. Evelyn en Martijn scoorde ook weer in het andere vak. een kort schot van de Hoeve bracht de stand op 15-5.

De tweede helft begon het niet goed voor ldodk de hoeve scoorde als eerste na rust. Martijn kreeg er daarna een in en ook Melissa van der Belt scoorde. een strafworp bracht de hoeve weer een punt. een strafworp van Feiko en een afstand schot van Jakko brachten weer twee punten. Alweer een doelpunt van de Hoeve. Melissa B nam een doorloopbal. Feiko en Danielle namen weer een raak afstandschot. Een bal die Feiko net niet meer kon pakken bracht een kans voor de Hoeve die gelijk raak schoot.

De Hoeve kreeg even de smaak te pakken en scoorde gelijk weer.Danielle en Jacco namen de score weer op en weer waren er twee punten bij. Melissa B scoorde ook weer, De hoeve kreeg weer er een in. Feiko en  Melissa R scoorden ook weer. Een afstand schot gaf weer een goal aan de Hoeve en Lex scoorde vanuit een strafworp. Feiko scoorde weer en de hoeve haalde uit een kort schot een punt. de strafworpen werden eerlijk verdeeld en Lex en een speler van de Hoeve scoorden. de hoeve scoorde nogmaals waarna Feiko weer raak schoot. Martijn en Lex vonden vanuit de zelfde hoek weer de korf. Feiko scoorde nogmaals en hierna was het de buurt aan de Hoeve om een kleine inhaalslag te maken met drie doelpunten op rij. einduitslag LDODK 2 de Hoeve 36-20.

Doelpunten makers LDODK 2 Feiko 10, Lex  en Evelyn en  Jakko 5, Melissa B , Melissa R en Danielle 3 en Martijn 2 .

Zondag nog uit naar SCO in Olterholtpade om 14.30 en dan zit het zaalseizoen voor het najaar er op en gaat het team zich op maken voor de reserve korfballeage.

Kruimelpad