Na vorige week van Unitas 2 met 22- 26 gewonnen te hebben was vandaag de andere nummer 2 aan de buurt Wageningen 2.

Dit was voor LDODK 2 de laatste verre uitwedstrijd van het najaar 2016. Alleen SCO 2 uit in Olderholtpade staat nog op het programma en de thuiswedstrijd volgende week tegen de Hoeve 2. Bij winst zou LDODK  2 3 punten los staan van de nummers 2 in de competitie, bij verlies zou Wageningen 2 boven LDODK 2 komen.

LDODK 2 was met het volledige Team aanwezig in Wageningen aangevuld met Andre, Betty en Femke van het eerste team. Zelfs Myrthe was aanwezig die helaas nog geblesseerd is.

LDODK 2 begon met Melissa Rijstenberg, Melissa van der Belt, Jurjen Bosma en Henk Bijker in de verdediging en Hilde de Boer, Evelyn Zoetendaal, Martijn Zwart en Feiko de Vreede in de aanval. In een gelijk opgaande strijd was er in de rust een nipte voorsprong voor LDODK 2 van 7-8. In de tweede bracht Wageningen spelers in van hun eerste waarna coach Pieter besloot om Martijn te wisselen voor Lex Punter en hierna alle spelers van het eerste in te brengen. Betty voor Melissa B, Andre voor Feiko en Femke voor Hilde. LDODK kwam door een fraaie treffer van Lex Punter die tegen Jasper Broenink speelde op voorsprong en wist dit uit te breiden naar twee treffers. in de laatste minuut maakte Wageningen 2 nog een discutabel doelpunt maar LDODK 2 wist de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

 

Kruimelpad