de plek om een plaats in de finale is tussen LDODK en DVO gegaan.

Helaas is ook de tweede wedstrijd verloren door LDODK met 18-16

Deze wedstrijden betreffen een best of tree waarbij de ploeg die het eerste 2 wedstrijden wint doorgaat naar de finale.

De eerste is een thuiswedstrijd tegen DVO op  30 maart. de tweede wedstrijd wordt bij dvo gespeeld op 6 april.

De wedstrijd  thuis bij LDODK ging helaas verloren en door DVO gewonnen met 14-16

Bij winst van DVO is DVO de finalist op 13 april. Mocht LDODK winnen dan komt er dinsdag 16 april alsnog een wedstrijd in Kortezwaag waar dan de beslissing valt.

Wedstrijden kunnen niet gelijk eindigen en worden indien dit gebeurt met een verlenging  van1 x 5 minuten uitgebreid. Valt er dan nog geen beslissing komt er weer een verlening van 5 minuten waarbij het team die de eerste goal maakt wint. een uitzondering hierop is de eerste aanval van de verlenging van  wedstrijd. mocht de eerste aanval van de tegenstander weer een doelpunt geven wordt de wedstrijd verlengt tot er een goal valt.

Mocht het dan nog gelijk staan zullen strafworpen de beslissing brengen.

Mocht het dan na twee wedstrijden beide teams 1 wedstrijd hebben gewonnen er een derde wedstrijd worden gespeeld bij LDODK..

De andere halve finale gaat tussen PKC en KZ.